torstai, 9. elokuu 2007
Viipaleperunat ja porkkanaiset lihapullat uunissa
Porkkanaiset lihapullat n. 28-30 kpl
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 dl ruiskorppujauhoja
1 prk kermaviiliä
1½ tl suolaa
1 sipuli silputtuna
1½ dl hienoksi raastettua porkkanaa
Chili Explosion -maustetta
Lisäksi:
jauhoisia perunoita
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
Turvota korppujauhoja kermaviilissä, lisää muut aineet ja sekoita. Muotoile uunipellille leivinpaperin päälle pyöryköitä ja paista uunissa +200 asteessa noin 20 minuuttia.
Sillä välin pese perunat harjaten, kuivaa ja viipaloi noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Voitele pullasudilla hieman oliiviöljyä kummallekin puolelle, levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja ripottele hieman suolaa ja pippuria päälle. Paista uunissa +200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.