lauantai, 29. syyskuu 2007
Hunajainen broileri-katkarapukastike
Hunajainen broileri-katkarapukastike
400 g broilerinsuikaleita (hunaja)
tilkka ruokaöljyä
purjon valkoinen osa
180 g katkarapuja
n. 200 g kesäkurpitsaa
2½ dl ruokakermaa (7 %)
2½ dl vettä
1 tl currya
1 rkl hunajaa
(suolaa)
roseepippureita
(Laita riisit kiehumaan.) Halkaise purjo, huuhtele, ravista kuivaksi ja suikaloi. Kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla tilkassa ruokaöljyä. Lisää purjo ja kääntele hetken. Lisää ruokakerma, vesi ja mausteet. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja sulatetut, valutetut katkaravut, tarkista maku ja kuumenna. Tarjoa keitetyn tumman riisin kanssa. Ripottele päälle roseepippureita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.