maanantai, 17. syyskuu 2007
Ellei maanantaina ole keittoa, niin sitten broileria "jonkun kanssa" (eikä välttämättä pelkästään maanantaisin...). Eli otan ison paistinpannun ja alan ruskistelemaan broilerinsuikaleita ja lisäilen joukkoon vähän sitä sun tätä. Niinpä ulkonäkö on tässäkin aika lailla samanlainen kuin tuossa vähän aikaisemmin kookos-broilerikastikkeessa, kun suosikkituotteistani kaksi löytyy tästäkin... ei anneta sen haitata =D Mausteita en lisännyt lainkaan, kun käytin Mexicana-maustettuja broilerinsuikaleita, mutta kivasti tuo papusäilyke taltutti pahimman tulisuuden.
Papu-broileripata1 pieni purjo
300 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (420 g)
n. 300 g kesäkurpitsaa
Halkaise purjo, huuhtele, ravista kuivaksi ja suikaloi. Kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet ja purjo tilkassa ruokaöljyä isolla pannulla. Lisää pavut kastikkeineen ja anna hautua kannen alla viitisen minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna. Lisäksi vaikka tummaa pätkäspagettia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.