torstai, 25. lokakuu 2007
Broileri-kasviskiusaus liedellä valmistettuna
Broileri-kasviskiusaus liedellä valmistettuna
450 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
500 g juuressuikaleita (pakaste, Apetit)
n. 500 g erilaisia pakastevihanneksia
4 dl kevyt-kookosmaitoa (6 %, Santa Maria)
Maizena-suurustetta vaaleille kastikkeille
2 tl currya
2 tl kuivattua basilikaa
1 kanaliemikuutio
(suolaa)
Ruskista broilerinsuikaleet öljytilkassa suurella pannulla (haudutuspannu). Lisää jäiset vihannekset ja kääntele hetken. Lisää kookosmaito ja mausteet, anna hautua kannen alla, kunnes kasvikset ovat kypsiä eli noin 5-10 minuuttia. Suurusta Maizenalla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.