Pyttishän on yleensä "jämäruoka", tässä ainekset olivat "uusia", kun taaskin minua vaivasi laiskuus tehdä kastiketta perunoille =D Ihan suolalla ja pippurillakin pärjää maustamisen suhteen, halusin vain kokeilla uutta maustemyllyäni.

951107.jpg

Pyttipannu

6 raakaa perunaa
tilkka oliiviöljyä
400 g naudanlihalastuja (Saarioinen)
2 sipulia
Mystinen Pohjola -maustesekoitusta (Meira)
suolaa

Kuori perunat ja kuutioi aivan pieniksi (koko alle sentin). Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna isolla paistinpannulla (haudutuspannulla) tilkka oliiviöljyä ja kaada perunakuutiot sinne. Kääntele hetkisen ja lisää sipulisilppu ja lihalastut. Paistele käännellen muutaman minuutin ajan, anna hautua kannen alla välillä sekoitellen, kunnes perunat ja liha on kypsää. Mausta.