sunnuntai, 25. marraskuu 2007
Synttärit
Takana vasemmalla gluteeniton taatelikakku, sen edessä riisipohjainen tonnikalapiiras (gluteeniton), vihreällä vadilla pikkupizzoja (jauheliha) ja miniluumutomaatteja, siitä oikealla voileipäkakku (aurajuusto-ananas), gluteeniton perunarulla (kinkku-paprika), vasemmalla edessä gluteeniton minivoileipäkakku (samat täytteet kuin isossa), gluteenittomasta leivästä pizzoja (jauheliha), vihreitä kuulia, täytekakku (välissä kermarahkaa ja mansikka-vadelmahilloa), oikeassa reunassa Koskenlaskija-juustoja (paprika ja viherpippuri).
Lisäksi vielä gluteenitonta pastasalaattia, perunasalaattia ja gluteenittomia valmislihapullia.
Pastasalaatti: 250 g gluteenitonta kierremakaronia (keitä kypsäksi ja jäähdytä), 2 x 230 g kinkkusuikaleita, 5 porkkanaa kuutioina + 450 g herne-maissi-paprikaa (keitä vesitilkassa ja jäähdytä), 350 g Valion Emmental violettia kuutioina, lisäksi valmista salaatinkastiketta.
Perunasalaatti: 1 kg valmista kevytperunasalaattia, johon lisäsin 450 g pakasteherneitä (kuumennus mikrossa, jäähdytys) ja 3 Granny Smith -omenaa kuutioina.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.