keskiviikko, 16. tammikuu 2008
Broileri-makaronikeitto
Broileri-makaronikeitto
1½ litraa nestettä (500 gramman purkki paseerattua tomaattia, loput vettä)
3 isoa porkkanaa
pala lanttua (noin 200 g)
pala juuriselleriä (noin 100 g)
1 kanaliemikuutio
n. 20 viherpippuria
450 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2 dl tummaa sarvimakaronia (raakana)
1 rkl paahdettua sipulihiutaletta (maustehyllystä)
suolaa
persiljaa
Kuori ja paloittele juurekset. Mittaa neste kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, pippurit, sipulihiutaleet ja juureskuutiot. Anna kiehua viitisen minuuttia. Sillä välin ruskista broilerinsuikaleet ja lisää ne sitten makaronien kanssa kattilaan. Keitä, kunnes makaroni on kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle persiljaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.