lauantai, 5. tammikuu 2008
Pehmeä porkkanapuuro
Pehmeä porkkanapuuro
350 g kuorittuja porkkanoita (4-5 kpl)
5 dl vettä
3/4 dl erikois- tai alkiomannasuurimoita (käytin Anna Manna plus)
3/4 dl sokeria (käytin ½ dl)
1-2 rkl sitruunanmehua
ripaus suolaa
Paloittele porkkanat ja keitä kypsiksi, soseuta keitinveden kanssa. Kuumenna sose ja vatkaa joukkoon suurimot. Keitä hiljalleen kannen alla 7-8 minuuttia välillä sekoitellen. Varo, tämä roiskuu! Ota kattila liedeltä, mausta ja anna jäähtyä. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeammaksi. Puurosta ei tule yhtä kuohkeaa kuin vaaleista suurimoista tehtynä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.