sunnuntai, 13. tammikuu 2008
Perunaa ja juureksia jauhelihakastikkeessa
Perunaa ja juureksia jauhelihakastikkeessa
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
3,3 dl ruokakermaa (2 %)
2 sipulia
10 pientä perunaa
3 pientä porkkanaa
pala lanttua (n. 200 g)
suolaa ja pippuria
Käytä perunat ja juurekset raakoina, kuori ne ja lohko perunat reilun sokeripalan kokoisiksi paloiksi, lanttu ja porkkanat hieman pienemmiksi. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha teflonkattilassa tai isolla paistinpannulla, kaada enin rasva pois. Lisää sipulisilppu ja kääntele hetken, lisää peruna- ja juurespalat ja ruokakerma, anna hautua välillä sekoitellen, kunnes perunat/juurekset ovat kypsiä. Lisää mausteet. Tarjoa puolukkasurvoksen/hillon kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.