tiistai, 8. tammikuu 2008
Täyteläinen tomaatti-jauhelihakastike
Täyteläinen tomaatti-jauhelihakastike
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 sipuli
100 g aurinkokuivattua tomaattia vakuumissa
2 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (á 370 g)
1 dl vettä
1 valkosipulinkynsi
1 tl hunajaa tai sokeria
n. ½ tl suolaa
kuivattuja yrttejä maun mukaan
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit, pilko sipuli. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu isolla pannulla, lisää murskattu valkosipuli, tomaattisuikaleet ja tomaattimurska, huuhtele purkit tilkalla vettä ja lisää sekin joukkoon. Mausta. Anna poreilla kannen alla ainakin vartin verran tai pidempään, jos on aikaa. Tarkista maku ja tarjoa keitetyn täysjyväpastan ja salaatin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.