Tällaista pataa on tullut tehtyä evääksi joskus joulun alla. En ole voinut laittaa ohjetta aikaisemmin, kun muistilappu oli hukassa =D Nyt se viimein jostain putkahti esille. Samantyyppisiä ruokia muun muassa on tässä parin viime viikon aikana tullut tehtyä muutenkin, kun nuo maku- ja hajuaisti eivät ole oikein toimineet täydellä teholla, niin eipä ole viitsinyt mitään uusia juttuja kokeilla.

1264314.jpg

Juustoinen spagettipata

175 g tummaa pätkäspagettia
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
450 g pakastemaissia
1 prk Kolmen juuston ruokakermaa (2½ dl)
100 g aurinkokuivattua tomaattia vakuumissa
(suolaa)
persiljaa

Keitä spagetti ja valuta, kaada takaisin kattilaan. Ruskista jauheliha. Kuumenna maissit mikroaaltouunissa (tai keitä kattilassa). Suikaloi tomaatit. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja sekoita, lisää tarvittaessa suolaa. Sekoita lopuksi reilusti persijasilppua joukkoon.