Herkullista pikaruokaa ja tosi nopsaan valmistuukin, varsinkin jos tekee muusin jauheesta. Pussimuusiin voi vaihteeksi lisätä mausteita tai vaikkapa keitettyjä kasviksia soseutettuna.

1280098.jpg

Kukkakaali-perunamuusi

1 pss Rainbow:n perunamuusijauhetta
5 dl vettä (osa kukkakaalien keitinvettä)

250 g pakastekukkakaalia
tilkka vettä keittämiseen

Keitä kukkakaalit vesitilkassa kypsäksi, säästä keitinvesi. Soseuta kukkakaalit. Valmista muusi pakkauksen ohjeen mukaan (käytä kukkakaalien keitinvesi osana nestettä). Yhdistä soseet. Mikäli muusissa tuntuu vielä kokkareita (kukkakaalista), pyöräytä vielä sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa suolaa.

Lohimedaljongit

Paista uunissa (leivinpaperin päällä uunipellillä) +225 asteessa noin 10 min. Ripottele kypsän kalan päälle hieman suolaa ja reilusti tilliä.