Tähän perusohjeeseen lisäsin pussillisen Apetitin pakasteista paprikasalsaa. Kivaa vaihtelua, vaikka herkullisia ovat muutenkin. Kannattaa tehdä aika pieniä pihvejä (6-8 kpl), että pysyvät koossa käännettäessä tai sitten voisi lisätä toisen kananmunan taikinaan, jälkeenpäin vasta hoksasin =D

1376593.jpg

Paprikaiset tonnikalapihvit  6-8 kpl

1 purkki tonnikalaa vedessä
1 pss Apetitin paprikasalsaa (pakaste 200 g)
1-2 kananmunaa
3 rkl hiivaleipäjauhoja
½ tl suolaa
Santa Marian Roasted Garlic & Pepper -maustetta
paistamiseen Oivariini 60 %

Ota salsa sulamaan, valuta. Valuta myös tonnikala ja sekoita muut ainekset joukkoon. Jaa taikina 6-8 osaan ja nostele kuumennetulle paistinpannulle, tasoita lusikalla. Paista kauniin kullanruskeiksi Oivariinissa.