keskiviikko, 26. maaliskuu 2008
Perunamuusi
Perunamuusi
2 kg perunoita (jauhoinen lajike)
vettä keittämiseen
suolaa
Oivariini 60 %
1 dl rasvatonta maitojauhetta
Kuori perunat ja paloittele tasakokoisiksi paloiksi. Lisää keitinveteen pari teelusikallista suolaa ja keitä perunat kypsiksi, säästä keitinvesi. Muusaa perunoita perunasurvimella, lisää "omantunnon" mukaan Oivariinia, sekoita maitojauhe tilkkaan perunoiden keitinvettä, kaada sekin joukkoon. Muusaa tasaiseksi sähkövatkaimella ja lisäile keitinvettä vähin erin niin paljon, että saat sopivan paksuista muusia. Tarkista maku ja lisää suolaa (ja Oivariinia). Voit käyttää maitojauheen + keitinveden tilalla tietysti kuumennettua maitoa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.