lauantai, 1. maaliskuu 2008
Silakkalaatikko suikalekasviksista
Silakkalaatikko suikalekasviksista
500 g peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
500 g kasvissuikaleita (pakaste)
300 g silakkafileitä (pakaste)
n. 3 tl suolaa
kuivattua tilliä
3 kananmunaa
1 rasia pekoni-purjo -tuorejuustoa (200 g)
3 dl (rasvatonta) maitoa
Sulata silakkafileet pakkauksen ohjeen mukaan, ota kasvis- ja perunasuikaleetkin pehmenemään jääkaappiin ajoissa. Kaada kulhoon pakastesuikaleet, pilko joukkoon silakkafileet (helpoimmin käy keittiösaksilla) ja lisää suola ja tilli, sekoita hyvin. Kaada voideltuun isoon uunivuokaan. Sekoita tuorejuusto, maito ja kananmunat, kaada kala-kasvissekoituksen päälle. Paista uunissa +200 asteessa noin tunnin verran.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.