Kun tein tätä suklaa-kookospullaa, jäin miettimään, että ehkäpä suklaa kannattaisi sekoittaa taikinan joukkoon. Nyt teinkin niin, tumma suklaa vaihtui valkoiseen ja pinnalle ripottelin vadelmia, sekä vähensin hieman sokerin määrää ja jätin kookoksen pois. Tulikin sitten ihan erilainen piiras =D

1454601.jpg

Valkosuklaa-vadelmapiiras

2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
2 dl maitoa
125 g pullomargariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g valkosuklaata rouhittuna

Pinnalle:
n. 100 g vadelmia

Sekoita kananmunat ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Lisää maito, pullomargariini ja suklaarouhe. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja sekoita nopeasti joukkoon, ettei taikina sitkisty. Kaada voideltuun piirasvuokaan (halk. 27 cm). Ripottele vadelmat pinnalle. Paista +200 asteessa n. 25 minuuttia. (Siivilöi jäähtyneen pullan pinnalle tomusokeria.)