keskiviikko, 14. toukokuu 2008
Riisi-kasvispata
Mutta sitten asiaan. Jotain on sentään jo alettu Katariinan keittiössä kokkailemaan, edellisviikolla olen vaan maannut sängyn pohjalla. Tässä riisinjämistä tehtyä riisi-kasvispataa, tästä tulee iso satsi (pakasta vaikkapa osa). Lisäksi söimme kalkkunavartaita, jotka on paistettu uunissa - ulkona oli aivan liian kylmä seisoksia grillin vieressä...
Riisi-kasvispata
n. 5 dl keitettyä riisiä
1 rkl Oivariini 60 %
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (370 g)
600 g pakastevihanneksia (käytin Apetitin Maalaiskasviksia ja Acapulco Sunia)
2 dl kookosmaitoa (18 %)
n. 2 tl kuivattua Kafflirlimenlehteä
2 tl suolaa
Santa Marian Garlic & Pepper -maustetta
Sulata pakastevihannekset mikroaaltouunissa tai kiehauta kattilassa vesitilkassa, valuta. Kuumenna Oivariini suurella, korkeareunaisella paistinpannulla, lisää riisit ja kääntele hetkisen. Lisää sulat kasvikset, tomaattimurska, kookosmaito ja mausteet. Kuumenna sekoitellen, kunnes vihannekset ja riisi ovat kuumentuneet. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi vaikkapa broileria tai kalkkunaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.