sunnuntai, 8. kesäkuu 2008
Tonnikala-kasvis-makaronivuoka
Tonnikala-kasvis-makaronivuoka
3 dl tummaa makaronia (raakana)
7 dl maitoa (tai 7 dl vettä + 1½ dl maitojauhetta)
2 kananmunaa
1 prk tonnikalaa vedessä
n. 3 rkl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna (öljyyn säilöttyä)
½ pussia Finduksen Ranskalaisia vihanneksia, pakaste (250 g)
1 tl suolaa
Santa Marian Garlic & Pepper -maustetta
Voitele uunivuoka (käytin vuokaa, jonka oli noin 20 x 25 cm, reunat 7 cm) ja ripottele puolet makaronista (raakoina siis) pohjalle. Valuta tonnikala ja murustele vuokaan, lisää myös aurinkokuivattu tomaatti ja jäiset vihannekset, ripottele päälle loput makaronit. Sekoita kananmunat ja maito (tai maidon tilalle vettä ja maitojauhetta), mausta ja kaada vuokaan. Paista +200 asteessa tunnin verran.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.