Ohje on sama kuin tässä juustopannukakussa, vehnäjauhojen tilalle vaihdoin Farinan täysjyvämaissijauhot eli tämänpäiväinen on gluteeniton versio. Paistoaikaa piti hieman lisätä. Seurana maistuvat hedelmät.

2004431.jpg

Juustoinen maissipannukakku  piirasvuoallinen, halkaisija n. 25 cm

3 dl maitoa
1 kananmuna
1½ dl täysjyvämaissijauhoja
½ tl suolaa
150 g juustoraastetta (17 %)
kokonaisia roseepippureita

Sekoita maidon joukkoon kananmuna, jauhot ja suola. Lisää juustoraaste. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan (halkaisija n. 25 cm). Ripottele pinnalle kokonaisia roseepippureita noin 2-3 rkl. Paista uunin alatasolla +225 asteessa noin 30 minuuttia. Lisäksi maistuvat hedelmät.