Myönnän, että silloin tällöin tulee turvauduttua valmiisiin pasta-ateriapusseihin, joista saa tuunaamalla vaihtelevia eväitä. Lorauta hieman lisää vettä tarpeen mukaan, mikäli ruoka uhkaa kuivuvan. Tässä käytin juuston makuista pasta-ateriaa. Lisäämällä joukkoon kasviksia ja esim. kinkkusuikaleita annoksesta riittää useammallekin kuin kahdelle. Kinkkusuikaleet voi korvata nakin palasilla, kypsällä broilerilla tai kalalla, ruskistetulla jauhelihalla, tonnikalalla tms. Osan käytän evääksi saman tien ja loput pakastan. Saa tietysti syödä muulloinkin kuin eväänä ;)

 

 

Tuunattu pasta-ateria

 

pasta-ateriapussi kahdelle annokselle (esim. juuston makuinen)

1 pss savukinkkusuikaleita (230 g)

1 pss pakastevihanneksia (esim. Kesäpöydän Puutarhurin sekoitus 300 g)

vettä pussin ohjeen mukaan ja tarpeen tullen loraus lisää

(mausteita maun mukaan, esim. pippuria, chiliä, yrttejä, suolaa)

 

Kuumenna vesi ja sekoita joukkoon pasta ja pakastevihannekset, keitä välillä sekoitellen, kunnes pasta on kypsää. Lisää kinkkusuikaleet ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita maun mukaan.