Laiskalle kesäkokille mukava ruoka, ei ole montaa kattilaa tiskattavana ja mukaan voi heittää pakastevihanneksia, jos ei huvita kuoria ja paloitella tuoreita.

Broileri-makaronipata

300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
1 prk tomaattimurskaa (500 g)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
2 dl raakaa tummaa sarvimakaronia
1 prk herkkusieniä (185/115 g)
3 pienehköä porkkanaa
1 uuden sadon sipuli + n. 15 cm vartta
2 rkl Touch of Tasten riistafondia
2 tl Santa Marian Pasta Basilico -maustetta
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Ruskista broilerinsuikaleet isolla paistinpannulla (haudutuspannulla). Lisää makaronit, tomaattimurska, ruokakerma ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Sillä välin kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi lastuiksi, suikaloi sipuli ja valuta herkkusienet. Lisää pannulle ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia, että porkkanalastutkin pehmenevät. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Tarkista maku.