Siinähän ne ainekset tulivatkin, marjoja ja valkosuklaata, yksinkertaisen herkullista. Nopea valmistaa vaikkapa uuniruuan jälkkäriksi. Idean tähän sain eräältä työkaveriltani, kiitoksia vain kovasti lomailevalle R:lle! Joskus olen tehnyt valkosuklaasta ja appelsiinista jälkkäriä, mutta tämä uunissa valmistaminen on monin verroin herkullisempaa! Toimii varmaankin minkä marjojen kanssa tahansa, minulla oli mansikka-mustaherukka-vadelma -sekoitusta. Ja mikä estää käyttämästä tuoreita marjoja, kohtahan on niiden sesonkiaika. Suklaata voi lisätä enemmänkin, mikäli linjat kestävät.

Valkosuklainen marjajälkkäri

1 pss pakastemarjoja (käytin 250 g mansikka-mustaherukka-vadelma) tai tuoreita
50 g valkosuklaata rouhittuna/raastettuna

Vuoraa pienehkö uunivuoka leivinpaperilla. Kaada jäiset marjat pohjalle ja ripottele pinnalle rouhittu valkosuklaa. Paista uunissa +200 asteessa noin 10-15 minuuttia, että suklaa ja marjat sulavat. Tarjoa suoraan paistoastiasta.