Homejuusto varmasti jakaa mielipiteet, joko siitä pitää tai sitten ei. Itse pidän ja tunkisin sitä moneen ruokaan, ellei se olisi niin kova kaloripommi... Kevyiden vihannesten kera sitä voi nauttia muutaman kerran kesässä, tässäkin on vaan muutama ruokalusikallinen makua antamassa. Sopii salaatin kastikkeeksi tai vaikkapa dippailuun.

Homejuusto-kermaviilikastike

1 prk kermaviiliä
2-3 rkl Aura-homejuustoa murustettuna
2-3 rkl ruohosipulisilppua
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
(suolaa)

Sekoita kaikki keskenään, mutta älä lisää suolaa tässä vaiheessa. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa salaatin kastikkeena tai dippaa tuoreita vihanneksia.