Jotenkin ostoksieni joukkoon tässä taannoin oli eksynyt paketti Danerolles croissant -taikinaa... Se ei ehkä nyt niitä ihan ensimmäisiä tuotteita ole, mitä yleensä ostan. Joko olin kaupassa ihmetellyt purkkia ja epähuomiossa laittanut ostoskärryyni tai joku muu oli vahingossa laittanut sen väärään kärryyn. No joka tapauksessa taikina oli käytettävä ja kokeilin taikinaa pizzan pohjaksi. Suolaisen, tulisen ja rasvaisen ruuan himo talttui jo yhdestä palasta! Mikäli et pidä kovin voimakkaan makuisesta ruuasta, käytä miedompaa kastiketta/salsaa ja tavallista meetwurstia. Taikinanhan on tarkoitus kohota lehteviksi sarviksi, joten näin vastavirtaan uidessa täytyy pistellä ne "kuplat" pois.

Pizzakolmiot aamiaissarvitaikinasta   6 kpl

1 pkt Danerolles croissant -taikinaa (240 g, kylmähyllystä)
La Costeña salsa de Chipotle -maustetta noin 1-2 tl/levy
Pepperoni Light -makkaraa (13 %, Snellman) 4-5 siivua/levy
juustoraastetta
oreganoa

Suorista taikinapalat kolmioiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Pistele haarukalla muutamia reikiä taikinaan. Levitä täytteet päälle ja paista uunissa +200 asteessa 12-15 minuuttia. Tarkkaile hieman ja pistele tarvittaessa haarukalla kohoumat rikki.