Joskus jääkaappiin jää pieniä määriä ruoka-aineita, joista ei enää yksikseen saa kokonaista ateriaa. Kätevä tapa käyttää tällaiset pienet määrät on levitellä ne esimerkiksi rieskojen päälle, lisäksi vähän raastettua juustoa ja paistaa hetkisen uunissa ja kas, ateria pieneen nälkään tai välipalaksi on valmiina. Pohjina käytin näitä perunarieskoja, joita oli jäänyt edelliseltä päivältä. Levitä täytteeksi, mitä jääkaapista löytyy.

Perunarieskapizzat

perunarieskoja tai valmiita kaupasta
n. 1 rkl valmista pastakastiketta/rieska
kinkkusuikaleita
paprikaa säilykeliemessä (valuta hyvin)
oreganoa
juustoraastetta

Levitä pastakastiketta rieskojen pinnalle, levitä täytteet ja paista uunissa +225 asteessa noin 10 minuuttia.