perjantai, 1. syyskuu 2006
Hedelmäinen salaatti ja focaccia-leipä
Hedelmäinen salaatti
jäävuorisalaattia
porkkana
persikka
muutama nuppu kukkakaalia
kourallinen tummia viinirypäleitä
sinihomejuustoa n. puoli palaa
2 dl kermaviiliä
Huuhdo salaattia ja valuta kuivaksi. Kuori porkkana ja viipaloi ohuiksi viipaleiksi. Halkaise persikka, poista kivi, kuori puoliskot ja viipaloi. Irrota kukkakaalista muutama nuppu, huuhtele, valuta ja murra pienemmäksi. Huuhtele ja valuta viinirypäleet, halkaise, poista kivet ja halkaise vielä puolikkaat. Murenna sinihomejuusto haarukalla tai käytä valmista murua, sekoita kermaviilin joukkoon. Revi salaatti pienemmäksi ja lado laakealle vadille. Laita keskelle keko viinirypälepalasia, sen ympärille persikka- ja porkkanaviipaleet ja kukkakaalin nuput. Tarjoa kastike erillisestä kulhosta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.