torstai, 14. syyskuu 2006
Kerroskiisseli
Kerroskiisseli n. 4-6 annosta
Vaalea kiisseli:
6 dl maitoa
3/4 dl vaaleaa Maizenaa (maissitärkkelys)
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
Sekoita kattilassa (mieluiten teflonkattilassa) kylmä maito, Maizena ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen muutaman minuutin ajan, kunnes seos sakenee. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää vanilliinisokeri joukkoon. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon ja ripottele hieman sokeria pinnalle.
Keltainen kiisseli:
2 dl mandariineista puristettua mehua (tai muuta mehua, esim. appelsiini)
2 rkl Maizenaa (maissitärkkelys)
Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee. Kaada varovasti hieman jäähtyneen vaalean kiisselin päälle ja ripottele sokeria pinnalle. Tarjoa jäähtyneenä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.