maanantai, 11. syyskuu 2006
Mung-munakas
Mung-munakas
3 kananmunaa
1 rkl soijakastiketta
3/4 dl maitoa
½ dl grahamjauhoja
1 dl silputtua purjoa
1 valkosipulinkynsi
valkopippuria
1/4 tl chilijauhetta
n. 150 g mung-pavun ituja
rasvaa paistamiseen
Leikkaa pätkä purjoa, halkaise, huuhdo ja ravistele kuivaksi, hienonna. Kuori valkosipulinkynsi. Riko kananmunat kulhoon kevyesti vatkaten. Lisää joukkoon soijakastike, maito ja jauhot sekä purjosilppu ja murskattu valkosipulinkynsi. Lisää mausteet ja anna turvota 15 minuuttia. Sekoita joukkoon idut ja paista miedolla lämmöllä suuressa paistinpannussa. Paista munakas vain toiselta puolelta siten, että munaseos kuitenkin hyytyy myös päältä. Pannu ei saa olla liian kuuma, ettei alapuoli pala.
Tarjoa munakkaan kanssa makeita hedelmiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.