Taas yksi muffinssiresepti, jossa taikinaa ei vatkata vaan kaikki aineet sekoitetaan ja laitetaan paistumaan! Mausteaineita vaihdellen saa monenlaisia variaatioita, tässä yksi: Perusohjeeseen lisäsin kakkusekoitusta 100 g ja noin puoli pussia Wiener Nougat Crushia eli noin 75 g. Kerman tilalla itse käytin kasvisrasvasekoitetta (7 %).

 181152.jpg

Nopeat muffinssit  n. 18 kpl

3½ dl (erikois)vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl kermaa
2 kananmunaa
100 g juoksevaa margariinia pullosta (tai sulatettua ja jäähdytettyä)
1 dl appelsiinituoremehua
100 g kakkusekoitusta
75 g Wiener Nougat Crushia (noin puoli pussia)

Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet hyvin keskenään ja lisää jauhojen joukkoon, sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin (täytä noin 2/3 vuoasta) ja paista +200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.