Tämäkin ohje on majaillut vuosikausia kokeilemattomana kansiossani, jossa tämän "kohtalotovereita" on vaikka millä mitalla. Ohjeen lopussa oli tarjoiluehdotuksena hilloa ja kermavaahtoa, mutta hyviä nämä olivat sellaisenaankin.

242490.jpg

Appelsiiniskonssit   12 kpl

4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ dl sokeria
75 g margariinia
1 dl rusinoita
1 dl appelsiinimarmeladia
1½ dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi pehmeä margariini jauhoseokseen. Lisää rusinat, marmeladi ja maito, sekoita nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa. Nostele lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille, noin reilun ruokalusikallisen verran, niin tulee 12 kpl. Tasoita lusikalla, että kasat ovat parin sentin korkuisia. Paista +250 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.