keskiviikko, 11. lokakuu 2006
Hapanimelä wokki
Hapanimelä wokki n. 3 annosta
250 g maustettuja broilerinsuikaleita (esim. tandoori)
1 prk paprikasuikaleita etikkaliemessä (340/180 g)
1 prk ananasrenkaita (= 4 rengasta) + liemi
2 valkosipulinkynttä
persiljaa
tilkka ruokaöljyä
85 g nuudeleita
muutama rouhaisu Santa Marian Chili Explosionia
(suolaa)
Kaada paprikoista liemi pois. Ota ananasten liemi talteen, paloittele ananasrenkaat. Kuori valkosipulinkynnet. Hienonna persilja. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan (ilman mausteita). Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää paprika, ananaspalat ja -mehu, murskaa valkosipulinkynnet joukkoon ja lisää muutama rouhaisu chiliä. Anna hautua 5-10 min. Lisää nuudelit ja persiljasilppu, kuumenna. Lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.