En tiedä minkä kanssa näitä Hollannissa syödään, mutta minä syön ohukaiset yleensä hillon kanssa ja jos on vielä punaista hilloa, niin sen parempi =) Taikinassa ei ole sokeria, ripottelin sitten ohukaisten päälle hieman sokeria paistamisen jälkeen. Ohjeessa ei ollut veden määrää mainittu, itse käytin noin 2-3 dl vettä.

216785.jpg

Hollantilaiset ohukaiset  reilut 20 kpl

200 g vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
vettä

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Kaada sekaan kylmää vettä niin paljon, että syntyy paksu taikina. Lisää sekaan kananmunat yksi kerrallaan. Kuumenna lettupannulla nokareet voita ja nosta kauhalla taikinaa pannulle. Paista molemmin puolin kullanruskeiksi.