tiistai, 3. lokakuu 2006
Jauhelihakeitto
Jauhelihakeitto
1,2 litraa vettä
2 liemikuutiota (esim. liha ja kasvis)
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
6 keskikokoista perunaa
1 pussi pakastekeittojuureksia (200 g)
n. 15 kpl mauste- ja viherpippureita (yhteensä)
2 laakerinlehteä
Kuori perunat ja lohko, laita lohkot kulhoon kylmään veteen. Ruskista jauheliha, kaada rasva pois. Mittaa vesi kattilaan, kiehauta. Lisää kaikki ainekset kiehuvaan veteen (kaada perunalohkoista vesi pois), anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä, 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa (tuoreen) leivän kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.