perjantai, 27. lokakuu 2006
Nacho gratin
Nacho gratin 4 annosta
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 punasipuli
100 g herkkusieniä (käytin säilöttyjä)
1 punainen paprika
2 suurta tomaattia
(1 rkl ruokaöljyä)
1 pussi Santa Marian Fajita Spice Mix -mausteseosta
200 g Philadelphiajuustoa (käytin normaalirasvaista)
maissilastuja (n. 100 g)
4 ananasrengasta
n. 100 g juustoraastetta (mietoa)
Kuori sipuli ja hienonna. Valuta herkkusienet. Huuhtele paprika ja tomaatit, kuutioi. Valuta ananasrenkaat ja pilko. Ruskista jauheliha pannulla (itse en käytä ruskistamiseen rasvaa). Lisää 1 dl vettä ja maustepussi. Sekoita. Lisää sipuli, herkkusienet, paprika ja tomaatti, kypsennä noin 5 min. ilman kantta. Voitele uunivuoka, levitä tuorejuusto pohjalle, kaada jauhelihaseos päälle, pistele pystyyn maissilastuja, ripottele ananaspalat ja juustoraastetta päälle. Gratinoi uunissa +200 asteessa 6-10 min. Tarjoa salaatin ja guacamolen kera.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.