lauantai, 4. marraskuu 2006
Paprikapossua
Paprikapossua
300 g porsaan ulkofilettä
3 eriväristä paprikaa
2 tl vihreää currytahnaa
3 rkl kookoshiutaleita (voi jättää poiskin)
1-2 tl suolaa
2 tl limetin- tai sitruunanmehua (pullosta)
tilkka ruokaöljyä
Ota liha huoneenlämpöön 1/2-1 tuntia ennen paistamista. Suikaloi liha poikkisyin. Huuhtele paprikat ja suikaloi. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja ruskista lihasuikaleet. Lisää paprikasuikaleet, currytahna, suola ja limetinmehu, paista hetken aikaa, että liha on kypsää. Lisää halutessasi kookoshiutaleita, sekoita ja tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.