Löysin pakastimestani possun ulkofilepihvejä, mutta en halunnut tällä kertaa pihvejä, vaan suikaloin ne ja paistoin paprikan kanssa. Jälleen kerran nopsasti valmistuvaa ruokaa. Jos käytät tummaa riisiä, jonka keittoaika on 30-40 minuuttia, aloita riisinkeitto hyvissä ajoin ennen lihan ruskistamista. Tällä kertaa käytin basmatiriisiä, jonka keittoaika oli reilut 10 minuuttia.

247457.jpg

Paprikapossua

300 g porsaan ulkofilettä
3 eriväristä paprikaa
2 tl vihreää currytahnaa
3 rkl kookoshiutaleita (voi jättää poiskin)
1-2 tl suolaa
2 tl limetin- tai sitruunanmehua (pullosta)
tilkka ruokaöljyä

Ota liha huoneenlämpöön 1/2-1 tuntia ennen paistamista. Suikaloi liha poikkisyin. Huuhtele paprikat ja suikaloi. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja ruskista lihasuikaleet. Lisää paprikasuikaleet, currytahna, suola ja limetinmehu, paista hetken aikaa, että liha on kypsää. Lisää halutessasi kookoshiutaleita, sekoita ja tarjoa riisin kanssa.