No niin, arki taas on koittanut juhlaherkkujen jälkeen ja ihan tavallista arkiruokaa onkin tarjolla, perunoita ja jauhelihakastiketta, kuitenkin vähän erilaisella tavalla valmistettuna. Valmistuu nopsaan =) Lisäksi Finduksen Ranskalaisia vihanneksia, paistettu pannulla tilkassa öljyä ja maustettu suolalla ja nokareella vihreää currytahnaa.

278504.jpg

Perunat jauhelihakastikkeessa

400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
2 sipulia
10 pientä raakaa perunaa
suolaa ja pippuria

Kuori perunat ja lohko reilun sokeripalan kokoisiksi paloiksi. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista jauheliha teflonkattilassa tai isolla paistinpannulla, kaada enin rasva pois. Lisää sipulisilppu ja kääntele hetken, lisää perunapalat ja ruokakerma, anna hautua välillä sekoitellen, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää mausteet. Tarjoa puolukkasurvoksen/hillon ja kasvisten kanssa.