tiistai, 14. marraskuu 2006
Puolukkasinappi
Puolukkasinappi
2 dl puolukoita
2 dl sokeria
½ dl öljyä
2 tl maissitärkkelystä
1 tl suolaa
4-6 rkl sinappijauhetta
Soseuta puolukat sauvasekoittimella tai siivilän läpi survoen. Kaada puolukkasose kattilaan ja mittaa joukkoon sokeri, öljy, maissitärkkelys ja suola. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen. Kun seos on saostunut (aikaa menee muutama minuutti), nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon sinappijauhe. Käytä sinappijauhetta vähemmän, jos haluat miedompaa sinappia. Tölkitä sinappi kuumennettuun purkkiin. Säilytä jääkaapissa.
Valmista karpalosinappia korvaamalla puolukat karpaloilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.