Sain synttärilahjaksi mieheltäni lahjakortin kodinkoneliikkeeseen. Eilen kävin "tuhoamassa" korttini ja tällaisen keittiöapulaisen kanssa tulin kotiin. Tehoja löytyy 950 W, taikinakulho (vispilä, vatkain ja taikinakoukku), peruskulho (varsinainen leikkuu/soseutusterä läpinäkyvässä kulhossa sisällä, lisäksi ranskanperunaterä, julienne-terä, kaksipuolinen viipalointiterä, kaksipuolinen raastinterä, soseutusterä, ovat vielä pahvi- ja muovisuojuksissaan oikealla takana) ja lasinen tehosekoitinkulho.

Minulla on ennestään ihan pikkuruinen monitoimikone, kyllähän silläkin saa muutaman porkkanan raastettua, mutta tykkään tehdä isompia määriä kerralla, niin se ainainen kulhon tyhjentäminen ei ollut kivaa. Ja olin himoinnut pitkään tehosekoitintakin. Toisaalta taas en olisi tarvinnut "taikinakonetta", kun minulla on ennestään Kenwoodin yleiskone, mutta tässä on nyt kaikki samassa paketissa. Vielä en ole ehtinyt muuta kokeilla kuin porkkanaa raastaa ja reilu kilo porkkanoita raastettuna ei tehnyt kulhoa edes puolilleenkaan, siinä riittää puputtamista ;)

Minulla ei ole pitkäjännitteisyyttä näissä laitehankinnoissa, että melkein kaappaan ensimmäisen mukaani, mikä liikkeessä tulee vastaan, jos se vähänkin täyttää perusvaatimukseni. Kertooko asiasta mitään se, että viivyin liikkeessä about 15 minuuttia... Mutta ruokakaupassa voin seisoskella ja miettiä pitkään, kumman jugurttipurkin ottaisin =D

287188.jpg

Braun K3000 Multisystem 3-in-1