lauantai, 20. tammikuu 2007
Chili con carne
Chili con carne
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pieni purkki tomaattipyrettä
1 purkki tomaattimurskaa
1 purkki papuja tomaatti- tai chilikastikkeessa
kuivattua chiliä tai chilimaustetta (esim. Santa Marian Chili Explosion)
pippuria
suolaa
tilkka ruokaöljyä
Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet, hienonna sipuli ja kuullota silppua hetki öljytilkassa paistinpannulla tai teflonkattilassa. Lisää jauheliha ja anna ruskistua. Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattipyre, kääntele hetkisen. Ellei sinulla ole teflonkattilaa, kaada tässä vaiheessa jauhelihaseos tavalliseen kattilaan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja pavut, lisää mausteita. Sekoita hyvin ja anna hautua puolisen tuntia. Tarkista maku, lisää tarvittaessa mausteita. Tarjoa esim. riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.