Jos haluat enemmän homejuuston makua, lisää "oikeaa" homejuustoa murusina joukkoon, tässä homejuuston maku on aika mieto. Lisäksi söimme tomaattisia lihapullia, joiden tekemiseen Pakkopullan Anja antoi vinkkiä, itse tein nautajauhelihasta, salaattina viipaloituja tomaatteja ja punasipulia + pieni loraus oliiviöljyä.

338791.jpg

Homejuustonmakuinen ananaspasta

200 g pastaa (käytin Täysjyvä Fusillia, Myllyn Paras)
1 purkki Keiju Fraîche Blue Cheese 10 % (200 g)
1 purkki ananasrenkaita (4 rengasta)

Valuta ananasrenkaat ja pilko. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Lisää tuorejuusto ja ananaspalat kuuman pastan joukkoon ja sekoita. Tarjoa esim. lihapullien ja salaatin kanssa.