lauantai, 27. tammikuu 2007
Jauheliha-ohra -risotto
Jauheliha-ohra -risotto
400 jauhelihaa (nauta 10 %)
2 dl ohrasuurimoita (rikottu, esikypsennetty)
n. 7 dl vettä
2 sipulia
1 lihaliemikuutio
n. 700 pakastevihanneksia (käytin porkkana, herne, kukkakaali, vihreä papu, maissi)
currya, aromisuolaa, chiliä (ja suolaa)
Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla, valuta enin rasva pois. Lisää hienonnettu sipuli ja ohrasuurimot, kääntele hetken, lisää vesi ja lihaliemikuutio sekä mausteita. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää pakastevihannekset ja tarvittaessa tilkka vettä, anna hautua 5 minuuttia (laske aika siitä, kun pata kiehuu jälleen). Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Lisäksi salaattia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.