lauantai, 13. tammikuu 2007
Nopea ja tuhti jälkiruoka tai välipala, mutta silti kevyt, varsinkin kun käyttää sokerin tilalla makeutusjauhetta (esim. Hermesetas Fructofibres (inuliini ja oligofruktoosi), joka on esibioottista ravintokuitua ja stimuloi hyödyllisten bifidus-bakteerien kehitystä paksusuolessa ja säännöllistää suolen toimintaa). Käytin tässä "normaalirasvaista" jugurttia, mutta vielä kevyemmän vaihtoehdon saa käyttämällä rasvatonta jugurttia.
Kuningatar-jugurttirahka250 g maitorahkaa
1 purkki mustikkajugurttia (200 g)
yhteensä n. 4 dl vadelmia ja mustikoita
makeutusjauhetta tai sokeria
Sekoita maitorahka ja jugurtti keskenään, lisää puolisulaneet marjat ja makusi mukaan makeutusjauhetta tai sokeria, sekoita varovasti sekaisin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.