Nopeaa ja herkullista ruokaa arki-illaksi, mutta sopii pyhäpäiväksikin. Salaattina porkkanaraastetta ja appelsiinilohkoja. Ohje on löytynyt Kotivinkki-lehdestä, alkuperäisessä ohjeessa pastana käytettiin tagliatellea eli nauhamakaronia 400 g.

348616.jpg

Kylmäsavulohipasta

n. 200 g pastaa (esim. Torinon täysjyvä-Cappelli)
150 g kylmäsavustettua lohta
1 sipuli
tilliä
2½ dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria

Kuori sipuli ja pilko. Paloittele lohi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Kiehauta toisessa kattilassa tai isolla paistinpannulla ruokakerma ja sipuli, anna kiehua hiljalleen hetkisen, että sipuli pehmenee. Lisää pasta joukkoon ja lopuksi lohipalat, mausta suolalla ja pippurilla, sekoita varovasti. Koristele tillillä.