Viikonloppuna on kiva istua kaikessa rauhassa keittiön pöydän ääressä ja nauttia aamiaista. Valmistelut voi tehdä aika pitkälle edellisenä iltana valmiiksi, ettei aamulla kulu paljoakaan aikaa. Näillä eväillä jaksoi pitkälle iltapäivään =)

354304.jpg

Sämpyläruudut, päällä seesaminsiemeniä, täytteenä karkeaa porkkanaraastetta ja raejuustoa, basilikanlehtiä, miniluumutomaatteja

Anjan ohjeella tehtyjä leikattavia suklaaleipiä

appelsiinista puristettua mehua, teetä tai kahvia

mustikkaista jugurtti-rahkaa (vastaava ohje on kuningatar-jugurttirahka, tällä kertaa käytin purkin maitorahkaa, noin 2 dl rasvatonta vaniljajugurttia ja 200 g mustikoita)

Etukäteen voi tehdä: sämpyläruudut, porkkanaraaste-raejuusto -sekoituksen, pikkuleivät ja rahkan. Aamulla sitten vaan täyttää sämpyläruudut ja puristaa mehun.