Edelliseltä aterialta jäi reilusti tummaa pätkäspagettia ja siitä syntyi seuraavana päivänä todella nopsaan pataruoka, kastikekin oli valmista purkista.

368805.jpg

Nopea spagettipata

500 g pastakastiketta Hot and Spicy (X-tra)
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 pienehkö kesäkurpitsa
250 g kukkakaalia (pakaste)
keitettyä tummaa pätkäspagettia tai muuta pastaa (noin 5-6 dl)
suolaa
(chiliä)
oreganoa

Huuhtele kesäkurpitsa ja pilko noin sokeripalan kokoisiksi paloiksi. Ruskista jauheliha isolla pannulla, kaada enin rasva pois, lisää pastakastike ja kukkakaali sekä mausteita, anna hautua kunnes kukkakaali on lähes kypsää eli muutaman minuutin ajan. Lisää kesäkurpitsapalat ja kypsä pasta, sekoita, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita, kuumenna vielä ennen tarjoamista.