perjantai, 19. tammikuu 2007
Pakasteseitiä itämaisittain
Pakasteseitiä itämaisittain
400 g pakasteseitiä
1 pussi Itämaisia wok-vihanneksia (Rainbow 450 g)
1 purkki Valion maustettu ruokakerma Sweet & Sour 5 %
1 banaani
persiljaa
1 tl suolaa
chiliä, esim. Santa Marian Chili Explosion
tilkka ruokaöljyä
Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna isolla paistinpannulla tai wokkipannussa tilkka ruokaöljyä ja lisää wok-vihannekset, paista käännellen muutama minuutti. Lisää kala ja ruokakerma sekä mausteita. Anna hautua, kunnes kala on kypsää eli muutaman minuutin ajan. Kuori ja pilko banaani, hienonna persilja, lisää pannulle, tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kuumenna ja tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.