lauantai, 17. helmikuu 2007
Jauheliha-papu -pata
Jauheliha-papu -pata
400 jauhelihaa (nauta 10 %)
1 prk kidneypapuja chilikastikkeessa (410 g)
1 prk valmista pastakastiketta, käytin X-tra Hot & Spicy 500 g
2 isoa porkkanaa
1 kesäkurpitsa (reilun tuorekurkun kokoinen)
250 g kukkakaalia (pakaste)
2 tl hunajaa tai sokeria
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl kuivattua basilikaa tms.
1-2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
(chilimaustetta)
Kuori porkkanat, pilko pieniksi kuutioiksi ja pilko kesäkurpitsa vähän isommiksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla, kaada irtoava rasva pois. Lisää pavut kastikkeineen ja pastakastike sekä mausteet, kuumenna ja lisää loput ainekset, hauduta kannen alla muutaman minuutin ajan, että kasvikset hieman pehmenevät, mutta saavat jäädä napakoiksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi jotain chilimaustetta, mikäli kaipaat enemmän tulisuutta. Tarjoa keitetyn pastan tai riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.