Kauppareissu venähti ja tarvittiin nopeaa ruokaa - taas kerran, muuten olisi matka jatkunut varmaankin mäkkärin kautta ;) Kauppareissulta mukaan tarttui Bonduele Texas Mix -säilykepurkkeja, joista broilerinsuikaleiden kanssa valmistuikin nopea ruoka nuudeleiden kera. Riisi olisi sopinut tietysti myös, mutta niiden keittäminen olisi kestänyt "liian kauan". Salaattina toimi miniluumutomaatit.

Säilykkeessä oli punaisia kidneypapuja, maissia, punaista ja vihreää paprikaa tomaattipohjaisessa jonkin verran tulisessa kastikkeessa, eli samaan lopputulokseen pääsisi tietysti käyttämällä ko. aineksia erikseen. Varmaankin oivallinen tacojen/tortillojen täyte, jos käyttää jauhelihaa, niin säilykkeen kastike imeytyy jauhelihaan ja lopputuloksesta tulee kiinteämpi kuin esim. broilerinsuikaleiden kanssa.

374721.jpg

Texmex-broilerikastike

300 g maustamattomia broilerisuikaleita
2 prk Bonduele Texas Mix -säilykettä (yhteensä 400 g)
1 valkosipulinkynsi
tilkka ruokaöljyä

Yksinkertaisesti ruskista broilerinsuikaleet pannulla ja lisää säilykepurkkien sisältö ja halutessasi valkosipulia, anna hautua viitisen minuuttia, että broileri kypsyy. Tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.