Saunamakkaraa hieman erilaisella tavalla, sinappiakin on mukana ;)

412626.jpg

Tomaattinen makkarapata

½ pakettia HK:n Sinistä (vajaa 300 g)
1 prk tomaattimurskaa
1 suolakurkku
1 porkkana
3 kevätsipulinvartta tai pieni sipuli
1 dl raakaa tummaa makaronia
200 g pakastepapuja
tilkka ruokaöljyä
n. 1 tl suolaa
pippuria myllystä
1-2 rkl sinappia
tilkka vettä tarvittaessa

Kuutioi makkara, suolakurkku ja kuorittu porkkana, pilko kevätsipulinvarret/kuorittu sipuli. Jos haluat, soseuta tomaattimurska sauvasekoittimella. Ruskista makkaranpalat öljytilkassa isolla paistinpannulla tai teflonkattilassa, lisää sipulisilppu ja suolakurkkukuutiot, kääntele hetken, lisää tomaattimurska, raaka makaroni ja porkkananpalaset, anna kieuhua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia, lisää pakastepavut ja anna hautua kannen alla, kunnes makaronit ovat kypsiä, lisää tarvittaessa tilkka vettä. Lopuksi lisää mausteet.