Jääkaappia taas tyhjentelin =) Vähäinen liemi näyttää punaiselta, kun lisäsin 2 rkl punaista pestoa, mutta pesto ei maistunut "läpi", joten jätin sen pois tuolta ainesluettelosta. Kevätsipulia ei ollutkaan kuin yksi varsi, joten ripottelin sen vaan koristeeksi, mutta sitä voisi olla itse padassakin. Kun lientä oli niin vähän, niin tästäpä tuli sitten pata =D Lisäksi tummaa pätkäspagettia.

422357.jpg

Broileri-kasvispata

n. 5 dl kypsää broileria kuutioina
2 pientä paprikaa
2 porkkanaa
1 pieni purkki herkkusieniviipaleita
1 prk ruokakermaa (7 %)
1 dl hienonnettua persiljaa
1 dl kurpitsapikkelssiä
suolaa, pippuria, chiliä maun mukaan
2 valkosipulinkynttä murskattuna
kevätsipulia silputtuna
tilkka ruokaöljyä

Suikaloi paprikat ja viipaloi porkkanat, kuumenna tilkka ruokaöljyä isolla paistinpannulla ja lisää paprika, porkkanat ja broileri, paista käännellen, että saavat vähän väriä, lisää loput ainekset ja mausta, kuumenna kiehuvaksi. Jos haluat, että porkkanat ovat pehmeitä, kypsennä muutaman minuutin ajan. Tarjoa esim. pastan kanssa.